П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Квітень » 11
У Львові вчора в міліцію по спецлінії «102» подзвонив чоловік і повідомив, що у нього є гвинтівка, з якої він має намір 11 квітня вбити Президента України. Вжитими заходами співробітники міліції встановили, що це безпідставне повідомлення, з - incident, 11.04.2011, 12:32.
Переглядів: 588 | Додав: НАТ | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович відкрив розширене засідання Регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації національного проекту «Олімпійська надія -2022» у Львові.

Про це 11 квітня повідомив кореспондент ЗІКу.

У вступному слові Янукович зазначив, що місцева влада Львівщини вже почала ставити Президенту завдання: що треба зробити і дати побільше грошей.

«А чому у Львівській області близько 300 об’єктів недобудовані, на які вже були виділені гроші. Дайте мені відповідь, скільки ви можете повернути з тих грошей, які вкрадені тут у Львівській області», – наголосив Янукович, звертаючись до керівництва Львівщини. При цьому Президент зазначив, що його зауваження стосується не тільки Львівської області, а й західного регіону загалом.

«Назвіть прізвища героїв, патріотів, які розікрали ці гроші», – наголосив Янукович.

«Я від вас не почув, куди поділися гроші, виділені на подолання наслідків стихійних лих. Ви повинні повернути ці гроші у бюджет. Хоча б частину треба повернути», – сказав Президент.

«Не можна так безбожно красти. Тут йдеться не про партійні кольори, бо корупція не має кольору. Якщо ми не будемо наводити порядок, робити, щоб цього ганебного явища не було, ми ніколи не наведемо лад у нашій державі», – наголосив Янукович.Сьогодні, 11 квітня, Президент Віктор Янукович відвідає з робочою поїздкою Львівську область.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час поїздки Янукович ознайомиться з ходом підготовки об’єктів державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» до проведення в України фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Також Президент ознайомиться з ходом будівництва стадіону у Львові.

Востаннє президент Янукович був з офіційним візитом у Львові 27 травня 2010 року, де провів засідання Ради регіонів. Це був перший візит Януковича у Львів з моменту обрання Президентом.

Переглядів: 646 | Додав: НАТ | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com