П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2009 » Січень » 28 » Робіньо звинувачується у зґвалтуванні
09:58
Робіньо звинувачується у зґвалтуванні
Форвард "Манчестер Сіті" після затримання відкинув усі звинувачення у зґвалтуванні, після чого був відпущений під заставу.
Нападаючий збірної Бразилії з футболу Робіньо, який виступає за англійський клуб "Манчестер Сіті", був затриманий за підозрою у зґвалтуванні. Звинувачення пред'явила 18-річна жінка, яка стверджує, що її зґвалтували у нічному клубі The Space, який знаходиться в англійському місті Лідс, повідомляє Sky News.

25-річний Робіньо, допитаний поліцією ввечері 27 січня, відкинув усі звинувачення на свою адресу. Після допиту бразильський футболіст був випущений під заставу.

Робіньо перейшов до "Манчестер Сіті" влітку 2008 року з мадридського "Реала". Англійський клуб заплатив за гравця 32,5 мільйона фунтів стерлінгів (у той час – близько 42 мільйонів євро).

Нагадаємо, що минулого тижня Робіньо самовільно покинув розташування команди, яка знаходилася на тренувальному зборі на іспанському острові Тенеріфе. Футболіст, який відлетів до Бразилії, пояснив свій вчинок сімейними обставинами. 25 січня він повернувся в команду і був оштрафований.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1201 | Додав: Vova | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com