П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Грудень » 7 » У німецькому зоопарку лисиця вбила 13 пінгвінів
09:42
У німецькому зоопарку лисиця вбила 13 пінгвінів
У німецькому зоопарку міста Ахен у ніч з вівторка на середу тринадцять пінгвінів стали жертвами лисиці, котра проникла до їхнього вольєру.
Днем раніше співробітники та відвідувачі зоопарку спостерігали, як птиці радіють першому снігу. На наступний ранок 13 пінгвінів були знайдені мертвими. 

По слідах на снігу вдалося встановити, що птахів вбила лисиця. Тварина перестрибнула через невисоку огорожу, прогризши отвір у нейлоновій мережі навколо вольєру, і проникла до пінгвінів. Усі вони - так звані Африканські або Ослині пінгвіни. 

"Це велика втрата для нас. Пінгвіни були улюбленцями публіки і серцем зоопарку. Крім того загиблі птиці брали участь у цінному генетичному дослідженні, кожна з них була унікальною", - сказав директор зоопарку Вольфрам Граф Рудольф, який власноруч виростив двох загиблих пінгвінів. 

Керівництво зоопарку змушене визнати, що нейлонова мережа була ненадійним захистом для домашніх птахів. Винувату лисицю не знайшли, проте, якщо хижак ще раз спробує проникнути до вольєру, то отримає потужний удар струмом. 

Між іншим, у Росії в геленджикському зоопарку оселилося тигреня, подароване на 56-річчя прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна. 

За матеріалами Daily Mail

Категорія: Світ | Переглядів: 1202 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com