Вівторок, 23.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Світ
Нинішні президентські перегони кардинально змінили процес боротьби за пост президента США. В основному з-за зростаючого впливу мережі інтернет на формування громадської думки американців. 
Радник президента Буша в його виборчих кампаніях 2000 та 2004 років Марк Маккіннонг сказав: "Я думаю, ми будемо багато років аналізувати ці вибори. У нинішній передвиборчій боротьбі інтернет зіграв таку роль, якої ми не могли собі уявити". 

Експерти зазначають, що фактично переписані правила агітації виборців, збору грошей у фонди виборчих кампаній, залучення волонтерів, організації прихильників в кожному районі, відносин з засобами масової інформації, формування громадської думки, ведення політичної боротьби, що включає створення інтернет-блогів. 


Обама протягом останніх шести місяців розсилав по інтернету свої агітаційні повідомлення майже щоденноЦе відбулося багато в чому завдяки Бараку Обамі і його радникам, які побачили перспективи та можливості електронних засобів комунікації в мобілізації прихильників, які перейшли з газет, радіо та телебачення на інтернет. За словами Сари Тейлор, яка працювала в Білому домі під час виборчої кампанії Буша в 2004 році, сьогодні в Америці набагато менше виборців, у яких є домашні телефони. 

Доступ до таких виборців можливий тільки через інтернет і мобільні телефони. І Обама в останні шість місяців розсилав по інтернету свої агітаційні повідомлення майже щодня. Політичні спостерігачі визнають, що, завдяки Інтернету, виборці стали більш проінформовані, частіше стали перевіряти сумнівні чутки. 

Ось що думає про це віце-президент Інституту прогресивної політики, директор проекту "Технологія і нова економіка" Роб Аткінсон: "Поза сумнівом, це перша американська президентська кампанія, в якій так широко використані нові засоби електронної інформації від мобільних телефонів до блогів. Команда Обами зробила це чудово. Частково тому, що раніше цих засобів зв'язку просто не було, частково тому, що Обама і його прибічники по достоїнству оцінили можливості інтернету. Упевнений, що в майбутньому всі ці нові засоби контактів з виборцями будуть відігравати ключову роль у президентських кампаніях ". 


Аткінсон: Маккейн сам зізнавався, що не надто дружив з комп'ютерною технікою. Думаю, майбутнім кандидатів від республіканської партії доведеться опанувати комп'ютерну техніку, щоб бути такими ж кмітливість, якими виявилися тепер демократи На за ... Читати далі »
Категорія: Світ | Переглядів: 1037 | Додав: beowulf | Дата: 11.11.2008 | Коментарі (0)

Сьогодні ввечері, 27 серпня, відкривається міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Він триватиме до 6 вересня, впродовж фестивалю відбудуться прем'єрні покази 49 художніх фільмів і допрем’єрний показ ще п'яти.
Цього року в офіційній конкурсній програмі 65-го Венеціанського кінобіеннале 21 фільм.

Серед них - фільм Такеши Кітано Ахіллес і черепаха, Даррен Аронофскі Борець, Кетрін Бігелоу Володар бурі, Пупи Аваті Il Papa di Giovanna, Барбе Шредер Inju, la bete dans l'ombre, Паперовий солдат Олексія Герман-молодшого.

В основній програмі опинилися також два мультфільми, обидва японські: Sky Crawlers Ошиі Мамору (автора культової Примари в збруї) і Рибка Поньо Хаяо Міядзакі, лауреата Оскара, берлінського Золотого ведмедя і венеціанського Золотого лева 

Журі фестивалю очолює німець Вім Вендерс. 

Як раніше повідомляв художній директор фестивалю Марк Мюллер, особливе місце на кінофестивалі займе комедія.

Кінофестиваль відкриється позаконкурсним показом фільму братів Коенів Спалити після прочитання.

Цього року церемонію відкриття і закриття проведе російська акторка Ксенія Раппопорт. У 2007 році головна роль у фільмі Джузеппе Торнаторе Незнайомка принесла їй любов європейської публіки і статуетку Давід ді Донателло за найкращу головну жіночу роль.

Як завжди, цікавість представників міжнародної преси і широкої публіки буде прикута до урочистої ходи червоним килимом зірок світового кінематографа. Цього року гостями фестивалю стануть Джордж Клуні, Бред Пітт, Джон Малкович, Тильда Свінтон.

З нагоди відкриття фестивалю, пізно ввечері у середу на одному з пляжів Венеції відбудеться вечірка, на яку завітають 1,2 тисячі гостей.

У другий день кінофестивалю, 28 серпня, відбудеться урочиста церемонія закладення першого каменю нового Палацу Кіно, який, за задумом організаторів заходу, зможе прийняти гостей кінофестивалю 2011 року.

За матеріалами Lenta.ru, РИА Новости



Категорія: Світ | Переглядів: 1034 | Додав: beowulf | Дата: 27.08.2008 | Коментарі (0)

Стало відомо, що кар'єра сексапільної співачки почалася не з дитячого телешоу MickeyMouseClub, де вона виступає разом з Джастіном Тімберлейком і Брітні Спірс, а з відвертих знімків разом з Памелою Андерсон.

Фотографія, на якій поп-діва зображена в такому пікантному вигляді (співачка повністю гола), викликала фурор серед прихильників Крістіни і інших користувачів інтернету.

Газета по-українськи

Невідома і гола Крістіна Агілера

Виявлено, що фотографія була зроблена іменитим фотографом Девідом Ля Шапелем, до якого зірки буквально шикуються в чергу, для ілюстрації в журналі InterviewMagazine. На задньому плані фотографії зображена робоча команда фотографа, серед якої затесалася одягнена в бікіні зірка Playboy Памела Андерсон.

Крістіна Агілера
Газета по-українськи

Невідома і гола Крістіна Агілера

Не дивлячись на бурю відгуків в голій фотографії 27-річної Агілери немає нічого незвичайного і викличного - тим паче, що під час вагітності співачка вже позувала голою для січневого номера MarieClaire. Крім того, не можна не згадати грайливі фотосессії зірки на ліжках, опубліковані на сторінках чоловічих журналів Maxim і GQ.
Категорія: Світ | Переглядів: 2926 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (0)

Подружня пара була врятована в Баварії після того, як одномоторний літак заплутався в лініях електропередачі і залишився висіти вверх ногами упродовж майже трьох годинників, передає Бі-Бі-Сі.

Перевернутий літак, де знаходилися чоловік з дружиною, заплутався у високовольтних проводах, напруга яких досягала 380 000 Вт. Крилата машина опинилася в пастці на відстані 18 метрів від землі недалеко від злітно-посадочної смуги біля міста Кемптен.

Пристібнуте ремнями безпеки, подружжя більше двох годин чекало прибуття пожежної бригади з двома пересувними кранами. За словами представників місцевої поліції, раніше надати допомогу невдалим авіамандрівникам не було можливості - чекали спецтехніку.

В результаті рятувальникам вдалося визволити дуже виснажене подружжя з полону. За словами поліцейських, операція була проведена благополучно і ніхто з пасажирів не постраждав. Проте пару про всяк випадок направили на медичне обстеження до місцевої лікарні.

Категорія: Світ | Переглядів: 1082 | Додав: Skip | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (0)

Президент Грузії Михайло Саакашвілі увів у країні військовий стан у зв’язку із ситуацією, що склалася навколо Південної Осетії.
Про це він особисто сказав у суботу, 9 серпня, на засіданні Ради національної безпеки.

"Цей указ буде направлений до парламенту для отримання його згоди", - сказав Саакашвілі.  

За словами президента, "Грузія наразі знаходиться в умовах російської агресії".  

"Вона (агресія) здійснюється не тільки відносно Південної Осетії, але й Абхазії і Чорноморського флоту країни. Росія здійснює агресію своїми силами ВПС, ВМС і веденням широкомасштабної сухопутної операції", - сказав Саакашвілі.


Нагадаємо, Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що російські миротворці й додані частини розпочали операцію з примусу грузинської сторони до миру в зоні грузинсько-осетинського конфлікту.

При цьому російська авіація здійснює нальоти на грузинські військові бази. Як заявляють у Тбілісі, бомбардувань зазнали Сенакська військова база, порт Поті та військова база в Горі.  



Категорія: Світ | Переглядів: 1042 | Додав: beowulf | Дата: 09.08.2008 | Коментарі (0)

Виверження вулкана Етна, найбільшого з діючих у Європі, почалося на італійському острові Сицилія.
За даними Інституту геофізики і вулканології Палермо, перші потоки лави з південно-східного кратера вулкана вирвалися на поверхню в суботу ввечері.

Вогненний потік тече в незаселену зону і не становить небезпеки для населення. Проте, вулканологи і рятувальники, що прибули на місце, не припиняють стежити за ситуацією.

Останнє виверження Етни відбулося в кінці листопада 2007 року


Категорія: Світ | Переглядів: 1064 | Додав: beowulf | Дата: 11.05.2008 | Коментарі (0)

Перше місце в рейтингу зайняв Лондон. На другому місці найстильніших міст - столиця Франції Париж. Ні Київ ні Львів в десятку найстильніших міст не потрапили.





«Ніхто не може бути супеником Лондона і його космополітичної атмосфери. Третина населення міста родом не з Британії, лондонці змішали та виробили загальний культурний стиль, моду і кухню. Ця суміш заповнює нейвовірними флюідами найстильніше місто світу», — пише Forbes.

Звичайно, є свої негативні сторони і в Лондона. Товариство експертів виявило в Лондона дві проблеми - недостатній рівень безпеки та високі ціни. Хочу, з останнім Forbes готовий змиритися, визнаючи  що «дешивизна» і респектабельність несумісні.

На другому місці в списку найстильніших міст світу — столиця Франції Париж. Эксперти відзначили його романтичність, класичний стиль, і розвиток в моді, «не згадуючи вже про прекрасну їжу».

На третьому місці виявився Сідней, який рахується одним із найкрасивіших міст світу. До слова, Австралія дала зразу міста  в топ-десятку стильних мегаполісів, як й Іспанія, яка дала світу Мадрид і Барселону.

В цьому почесному рейтингу також фігурують Нью-Йорк, Рим, Берлін та Амстердам.

Категорія: Світ | Переглядів: 1420 | Додав: Skip | Дата: 28.04.2008 | Коментарі (13)

Одній з найкрасивіших жінок світу виповнюється 50, передає Первый канал. Кінозірка пройшла довгий шлях до слави. У юності вона декілька років працювала фотомоделю і добилася великої популярності в світі моди.

У кіно Стоун дебютувала 30 років тому: її помітив режисер Вуді Аллен і запропонував епізодичну роль у своєму фільмі. А на початку 90-х справжню славу актрисі приніс фільм "Основний інстинкт". З того часу вона зіграла в багатьох відомих фільмах, але зараз все більше часу присвячує сім`ї. Шерон Стоун виховує 3 прийомних дітей і активно займається доброчинністю.Фото Reuters



Категорія: Світ | Переглядів: 1308 | Додав: Skip | Дата: 25.03.2008 | Коментарі (2)

« 1 2
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com