Вівторок, 19.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Економіка та фінанси
    4 серпня голова Пустомитівської районної державної адміністрації Ігор Чопко разом із начальником управління агропромислового розвитку Володимиром Гулаєм відвідали провідні підприємства виробники сільськогосподарської продукції району, а саме побували на території Миколаївської сільської ради, де розпочато збір пшениці. Як повідомив генеральний директор АПП «Львівське» Р.Гуль цьогорічна середня врожайність становить 70 ц/га. Крім цього І.Чопко провів зустріч з директором ПАФ «Винниківське» І.Удудом котрий здійснює свою діяльність на території Чишківської сільської ради. Керівник підприємства ознайомив голову райдержадміністрації із напрямками діяльності господарства, оглянули діюче, а також будівництво нового овочесховищ, побували на зборі картоплі та ячменю.  
     Цього ж дня голова райдержадміністрації І.Чопко провів робочу нараду із представниками правоохоронних органів Пустомитівського району щодо стану правопорядку у районі. 

джерело: Пустомитівська РДА

 
Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 730 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.08.2011 | Коментарі (0)

Ухвалення реального бюджету-2008 буде найефективнішим засобом боротьби з інфляцією - Президент

Президент України Віктор Ющенко наполягає, щоб уряд якнайшвидше розробив законопроект про внесення змін і доповнень до державного бюджету 2008 року.

На прес-конференції у Лівадії він зазначив, що ухвалення "реального бюджету 2008 року" буде найефективнішим засобом боротьби з інфляцією. Президент також звернув увагу на необхідність збалансування соціальних витрат.

Він наголосив, що уряд має розраховувати тільки на ті кошти, які можна отримати з бюджету. В.Ющенко вкотре нагадав, що нелогічно, коли дефіцит бюджету становить 2% ВВП при зростанні ВВП понад 7%. "Ми повинні проводити збалансованішу політику в цьому світі", - сказав глава держави, говорячи про те, що в усьому світі відбувається обвал фондових ринків і Україна не є виключенням. "Програма боротьби з інфляцією має бути більш амбіційною, ніж політика попередніх років", - сказав він.

Як передає "Інтерфакс-Україна", заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак також відзначив, що показник прожиткового мінімуму в держбюджеті-2008 уже відстає на 20 грн. від реального, тому його треба змінити.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1223 | Додав: Skip | Дата: 25.03.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com